2023 karácsonyi élmény ajándék kupon kedvezmény városfelfedező nyomozós játék Budapest, Badacsony

2023 november, december * Kedvezményes vásárlás OTP Szép kártyával

Hupssz, az alábbi OTP Szép kártyás akció lejárt, de van itt egy újabb 2023. december 31-ig tartó kedvezményes ajánlatunk akár 25% engedménnyel, akár Szép-kártyával is!

2023 karácsonyi élmény ajándék kupon kedvezmény városfelfedező nyomozós játék Budapest, BadacsonyKattints a képre a részletekért!

***

Van OTP Szép-kártyád?
Akkor most 2023 november és december hónapban óriási kedvezményekkel akár ajándékozási célból is fel tudod használni a keretedet például Nyomozz Velünk városfelfedező játékok ajándék kupon vásárlására.

OTP Szép Kártya kedvezmény Szabadidő, szálláshely és vendéglátás zseb egyenlegből utalás egyszerűen

Ha közös élményt ajándákoznál családodnak, rokonaidnak, barátnőidnek, barátaidnak, karácsonyra, akkor …

… 2023 november 1-től, december 18-ig tartó időszakban az alábbi kedvezményekkel vásárolhatsz Nyomozz Velünk kültéri városfelfedező, vagy beltéri kincskereső játékainkhoz korlátlan ideig felhasználható hozzáférést kizárólag OTP Szép kártyával:

  • 20% kedvezmény 2023 november 1-től november 19-ig – az otpsz20 kuponkód érvényesítésével

  • 15% kedvezmény 2023 november 20-tól december 10-ig – az otpsz15 kuponkód érvényesítésével

  • 10% kedvezmény 2023 december 11-től december 18-ig – az otpsz10 kuponkód érvényesítésével

Miután kiválasztottad a Neked tetsző kültéri játékot erről a listáról, két opció lehetséges:

A) VÁSÁRLÁS KÖZVETLENÜL A HONLAPUNKRÓL: Ha családodnak vásárlod az élmény ajándékot a saját e-mail címeddel, akkor közvetlenül a honlapunkról is megvásárolhatod kedvezménnyel. Persze ekkor is elkészítjük díjtalanul a látványos nyomtatható ajándék kupont, csak jelezd felénk. A minták itt találhatók >>>

OTP Szép kártya elfogadás szabadidő zseb előlegfizetéssel és kártyás fizetéssel
OTP Szép kártya elfogadás kártyás fizetéssel
 
  • A játék oldalán érintsd meg az „Érdekel, lejátsszuk” gombot, majd a fizetés oldalon a „Van promóciós kuponod?” lenyíló mezőbe írd be a fenti kódok egyikét az érvényességi időn belül.

  • Érintsd meg a „Kupon felhasználása” gombot, ekkor az oldal frissül, és a kedvezmény megjelenik a „Rendelés előnézete” blokkban.

    Az E-nyugta vagy a számlázási adatok kitöltését követően  válaszd az „OTP Szép kártyás fizetés” opciót. A Simplepay fizetés nem engedélyezett ennél a kedvezménynél.

     

A Terhelendő bankkártya adatainál add meg a

  • bank nevét (OTP Bank)

  • válaszd ki a zsebet (Utalvány típusa)

  • kártya adatokat (Kártyaszám, Név, Lejárat, hátoldali Cvc2)

  • majd a Tovább gombra kattintva indíthatod a tranzakciót

A visszatérő oldalon és az „Így indítsd a Nyomozz Velünk játékot” visszaigazoló e-mailben olvashatod az applikáció telepítéssel és a lejátszással kapcsolatos információkat.

Az automatikus válaszlevél is tartalmazni fogja az instrukciókat a letöltéssel és a játék indításával kapcsolatban – ami a Gmail fiókok esetében lehet, hogy a Promóciók mappában landol. Ezért elnézést kérünk a Google nevében is ?.

FONTOS: online vásárlás esetén a rendszerünk csak egy játékot enged a kosárba helyezni. Ha netán többet szándékozol vásárolni, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

 
OTP Szép Kártya kedvezmény Szabadidő, szálláshely és vendéglátás zseb egyenlegből utalás egyszerűen
Kedvezményes OTP Szép kártyás fizetés

B) APPLIKÁCIÓBAN ELŐLEGFIZETÉSSEL: Ha távolban élő rokonaidnak, barátnőidnek, barátaidnak, családtagnak vásárolnád, akkor az OTP Szép kártyás előlegfizetést javasoljuk. Ehhez, kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, írd be a promóciós kupon kódot és az automatikus válaszlevelünkben megírjuk az érvényességi időn belüli kedvezményes árat, amit majd az előlegfizetésnél kell megadnod az OTP appban.

Akciós SZÉP Kártyás játék rendelés '23 (#54)

FONTOS: Az élmény ajándék kuponokra a megrendelés dátumát vezetjük fel, de ha karácsony, névnap vagy szülinap esetén egy adott napra szeretnéd, hogy szóljon, azt kérjük jelezd az alábbi mezőben. Köszönjük.

Alább találod az előlegfizetés folyamatáról a mobilos képernyőmentéseket. Kérdés esetén bátran hívd Tamást a 06 20 9441207-es számon.

OTP Szép Kártya kedvezmény Szabadidő, szálláshely és vendéglátás zseb egyenlegből utalás egyszerűen

OTP Szép kártyás vásárlással és előlegfizetéssel jelenleg az alábbi játékaink vásárolhatók akár élmény ajándékként is.

Hozzászólás, vélemény